• + 36 95 320 077
  • drhavasiadrienn@gmail.com
  • tibor.havasi.dr@gmail.com

Célunk és hitvallásunk

A Havasi Ügyvédi Iroda elnevezés két ügyvédet, egy jogászcsalád két generációját takarja. Szolgáltatásai az eseti, általános jogi tanácsadástól az egyes szerződések elkészítésén, cégek alapításán és módosításán, valamint cégek állandó képviseletén keresztül a peres beadványok megszerkesztéséig, az eljáró bíróságok és hatóságok előtti jogi képviseletig, a büntetőügyekben eljáró nyomozó hatóságok és bíróságok előtti sértetti képviseletig, a terheltek büntetőjogi védeleméig terjednek.

A jog bonyolult útvesztőiben vállaljuk minden jogi megfontolást igénylő kérdésben a jogi tanácsadást. Munkamódszerünk személyes konzultáción alapul, melynek során az ügy mélyreható megismerést követően a vonatkozó jogszabályok és a bírói gyakorlat átfogó ismeretén alapuló, megfontolt és felelősségteljes jogi véleményt alakítunk ki.

Irodánk célja a jogi problémák ügyfélközpontú, gyakorlatias megközelítése és azok hatékony megoldása a legmagasabb szakmai színvonalon, költségkímélő módon, melyre munkatársainak szakmai felkészültsége, precizitása és elhivatottsága a garancia.

Irodánk hétköznapokon tart nyitva.

Bízunk benne, hogy a Havasi Ügyvédi Iroda hamarosan Önnek is segítésére lehet jogi ügyeinek megoldásában!

Munkatársaink

Munkatársaink tudásuk legjavát nyújtják minden általunk képviselet ügy kapcsán.

+36 30 946 7143
Dr. Havasi Tibor

Ügyvéd

+36 30 301 9914
Dr. Havasi Adrienn

Ügyvéd

+36 20 463 5854
Dr. Havasiné dr. Osvald Erika

Jogász, mediátor

+36 30 456 7913
Molnár Tibor

Ingatlan ügynök